EEN VEILIGE HAVEN VOOR UW BOOT

FEATURES

veillig online traceer technologie voor uw boot
Traceer en vind

In tegenstelling tot GPS trackers gebruiken wij een combinatie van radio frequenties, GSM en desgewenst GPS om wereldwijd locatie te bepalen. Je kan je boot op ieder moment bekijken via onze web pagina en zodra je boot gestolen wordt zullen wij hem voor je opsporen en terughalen.

Veilig

Volgjebootje is geen standaard GPS tracker. Omdat wij ook van FM en GSM gebruik maken is dit de veiligste tracker momenteel op de markt. De combinatie van FM en GSM kent bijna geen interferentie. Het product is dan ook bijna overal in uw boot te plaatsen. Daarnaast is onze tracker bijna niet te traceren. Boatsafe is zelfs zo betrouwbaar dat uw boot te verzekeren is in Amsterdam.

Accuraat

Wij kunnen uw boot op 10 cm nauwkeurig terugvinden. Boatsafe stuurt 2 maal per dag zijn locatie uit. Zodra u aangeeft of de boot buiten aangegeven gebied komt (geofencing) zal de tracker elke 30 minuten zijn locatie uitzenden. Wij maken gebruik van Brinks om uw boot veilig thuis te brengen.

Onopvallend

Met 5.5 x 6.5 x 4 cm is onze tracker onopvallend klein. De tracker werkt op een batterij die tot wel 12 jaar meegaat. Daarnaast is hij waterdicht. Boatsafe is overal te plaatsen in uw boot en dat maakt hem onzichtbaar voor u en ongewenste gasten. Wij plaatsen Boatsafe voor u waardoor u verzekerd bent van een onzichtbaar en goed werkend product.

Duurzaam

Boatsafe is waterdicht, klein en heeft een gegarandeerde levensduur van minimaal 5 of 12 jaar. U hoeft u zich geen zorgen te maken want als batterij bijna leeg is zend Boatsafe een signaal naar u uit.

About

Waarom zijn we dit bedrijf gestart?
We delen een oplossing die we zelf ervaarde met u

Boatsafe is de beste tracking oplossing dat we konden vinden. Geen blokkades tegen GPS signaal, Boatsafe is extreem moeilijk te detecteren en dit maakt het tot een van de veiligste GPS tracker oplossingen op de markt.

  • Wij traceren voor u

    Wij traceren uw boot snel en

  • Wij installeren voor u

    Wij installeren het systeem

  • We hebben een doel

    We leveren verzekeringen voor u boot in en buiten Amsterdam

Get in touch